Telefoonnummer Intratuin

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Intratuin? Via onze tool tref je direct de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je bereiken via diverse kanalen: telefonisch, per mail, via de post, of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een Intratuin assistent nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: Intratuin
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer KARWEI.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Intratuin

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Daarvoor neem je contact op met de Intratuin Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zo wordt je verbonden met de juiste medewerker. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Alles over een Intratuin storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek Toggle.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Intratuin?

De telefonische bereikbaarheid van Intratuin is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is een lange responstijd. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Intratuin.