Telefoonnummer INTERSPORT

Wat is het telefoonnummer van vestiging INTERSPORT? Via telefoonnummeropzoeken.nl bekijk je meteen de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen op een aantal wijzes: door te bellen, door het sturen van een mail, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Mail of post duurt vaak erg lang. Direct een INTERSPORT personeelslid nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: INTERSPORT
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Dirk.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van INTERSPORT

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Daarvoor neem je contact op met de INTERSPORT Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een INTERSPORT storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Texel energie.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van INTERSPORT?

De bereikbaarheid (telefonische of online) INTERSPORT is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is een lange responstijd. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging INTERSPORT.