Telefoonnummer IKEA

Wat is het telefoonnummer van vestiging IKEA? Dankzij deze websitebekijk je snel en eenvoudig de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar op een aantal wijzes: via de telefoon, via het contactformulier, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. Vandaag nog een IKEA assistent nodig? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: IKEA
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Je vindt nu een lijst met actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Action.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van IKEA

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties gebruik je de IKEA Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een IKEA storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Hetzelfde geldt voor vaak gestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonboek Redworks.

Telefonische bereikbaarheid IKEA?

De telefonische bereikbaarheid van IKEA is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging IKEA.