Telefoonnummer Hubo

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Hubo? Geholpen door deze websitebekijk je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: via de telefoon, e-mail, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. À la minute een Hubo medewerker aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: Hubo
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen met jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Coop.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Hubo

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? In dat geval bezoek je de Hubo Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Hubo storing lees je op de website. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Algemene Zeeuwse.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Hubo?

De bereikbaarheid van de organisatie Hubo kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Hubo.