Telefoonnummer HORNBACH

Wat is het telefoonnummer van vestiging HORNBACH? Dankzij onze tool vind je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze onderneming kan je bereiken op verschillende manieren: door te bellen, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is alles behalve snel. Meteen een HORNBACH assistent nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het bovenste veld voer je in:HORNBACH
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met actuele telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Voor deze nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Douglas.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van HORNBACH

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Daarvoor gebruik je de HORNBACH Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Via de chat
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een HORNBACH storing vind je op de website. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Main energie.

De bereikbaarheid van HORNBACH?

De telefonische bereikbaarheid van HORNBACH kan matig zijn. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is een lange responstijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging HORNBACH.