Telefoonnummer HEMA Winkel

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging HEMA Winkel? Aan de hand van telefoonnummeropzoeken.nl vind je gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken via diverse kanalen: telefonisch, e-mail, aan de hand van een brief, of via social media. Een vraag stellen via de mail of post neemt veel tijd in beslag. Direct een HEMA Winkel assistent aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. In het bovenste veld voer je in:HEMA Winkel
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer IKEA.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van HEMA Winkel

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Voor zulke situaties bezoek je de HEMA Winkel Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Per post
  • E-mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een HEMA Winkel storing kan je lezen op de website. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek Raffel.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van HEMA Winkel?

De bereikbaarheid van het bedrijf HEMA Winkel is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via sociale media als Facebook. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is een hoge reactietijd. Meestal zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging HEMA Winkel.