Telefoonnummer Hans Anders

Wat is het telefoonnummer van vestiging Hans Anders? Dankzij deze websitetref je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen op verschillende manieren: met de telefoon, via het contactformulier, schriftelijk (post), en social. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een Hans Anders medewerker nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: Hans Anders
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen met jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer ICI PARIS XL.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Hans Anders

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval gebruik je de Hans Anders Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een Hans Anders storing bekijk je op de website. Dit gaat ook op voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Delta energie.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Hans Anders?

De bereikbaarheid van de organisatie Hans Anders is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van sociale media als Facebook. Doorgaans heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is een lange responstijd. Gewoonlijk ben je het beste af door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Hans Anders.