Telefoonnummer H&M

Wat is het telefoonnummer van vestiging H&M? Geholpen door onze tool ontdek je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen op verschillende manieren: telefonisch, e-mail, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. À la minute een H&M personeelslid spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:H&M
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Leen Bakker.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van H&M

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Hiervoor is er de H&M Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Telefonisch
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een keuzemenu. Dit is nuttig. Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een H&M storing vind je op de eigen website van deze organisatie. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Voiceworks.

De bereikbaarheid van H&M?

De bereikbaarheid van het bedrijf H&M is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Later op de middag heb je meer kans. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is een hoge reactietijd. In de regel krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van vestiging H&M.