Telefoonnummer Etos

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Etos? Aan de hand van onze tool bekijk je direct de contactgegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op verschillende manieren: telefonisch, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, of via social media. Een vraag stellen via de mail of post is alles behalve snel. Vandaag nog een Etos medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: Etos
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen met een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Intratuin.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Etos

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Hiervoor gebruik je de Etos Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Zo kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een Etos storing lees je op de site. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek Telpa Mobile.

De bereikbaarheid van Etos?

De bereikbaarheid van de organisatie Etos kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Etos.