Telefoonnummer Douglas

Wat is het telefoonnummer van vestiging Douglas? Via telefoonnummeropzoeken.nl vind je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder is bereikbaar op verschillende manieren: met de telefoon, per mail, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een Douglas medewerker spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Douglas
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Daarvoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Hans Anders.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Douglas

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Daarvoor gebruik je de Douglas Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Chat(bot)
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een Douglas storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer united consumers.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Douglas?

De bereikbaarheid van de organisatie Douglas is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Het pluspunt? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. In de regel heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Douglas.