Telefoonnummer Domino’s

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Domino’s? Via de nummerzoeker vind je snel en eenvoudig de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op verschillende manieren: met de telefoon, via het contactformulier, via de post, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. À la minute een Domino’s personeelslid spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: Domino’s
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Vakgarage.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Domino’s

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval neem je contact op met de Domino’s Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Door te bellen
  • Chat(bot)
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Domino’s storing lees je op de site. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Groene Land Achmea.

Telefonische bereikbaarheid Domino’s?

De telefonische bereikbaarheid van Domino’s is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via sociale media als Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is e-mail of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is een hoge reactietijd. Gewoonlijk zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Domino’s.