Telefoonnummer DIO

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging DIO? Geholpen door onze tool ontdek je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via onder andere: door te bellen, e-mail, aan de hand van een brief, of via social media. Mail of post duurt vaak erg lang. Vandaag nog een DIO medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: DIO
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer SNS Bank.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van DIO

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Hiervoor is er de DIO Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan geldt er mogelijk een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een DIO storing bekijk je op de site van de aanbieder. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Inshared.

Telefonische bereikbaarheid DIO?

De bereikbaarheid (telefonische of online) DIO is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. In de regel heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is een hoge reactietijd. Gewoonlijk krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging DIO.