Telefoonnummer DekaMarkt

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging DekaMarkt? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl ontdek je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je bereiken op een aantal wijzes: door te bellen, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, en social. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Vandaag nog een DekaMarkt assistent te woord staan? Kies dan voor bellen. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: DekaMarkt
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Klik op de paarse knop. Je vindt nu een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Vomar Voordeelmarkt.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van DekaMarkt

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Daarvoor is er de DekaMarkt Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een DekaMarkt storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Besured.

Telefonische bereikbaarheid DekaMarkt?

De bereikbaarheid van het bedrijf DekaMarkt kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Later op de middag heb je meer kans. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van vestiging DekaMarkt.