Telefoonnummer DEEN

Wil jij het telefoonnummer van vestiging DEEN? Geholpen door deze websitetref je meteen de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen via onder andere: via de telefoon, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Vandaag nog een DEEN assistent spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: DEEN
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer DekaMarkt.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van DEEN

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Hiervoor is er de DEEN Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Per post
  • E-mail
  • Facebook of Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zo wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een DEEN storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Azivo.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van DEEN?

De bereikbaarheid (telefonische of online) DEEN is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via Facebook of Twitter. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. In de regel zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging DEEN.