Telefoonnummer Decathlon

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Decathlon? Dankzij onze tool tref je direct belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar via diverse kanalen: door te bellen, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Mail of post is alles behalve snel. Vandaag nog een Decathlon medewerker nodig? Kies dan voor bellen. Welk nummer? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Decathlon
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: gebruik geen 0906 servicenummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Top 1 Toys.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Decathlon

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? Hiervoor neem je contact op met de Decathlon Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een Decathlon storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Avéro Achmea.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Decathlon?

De telefonische bereikbaarheid van Decathlon is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via Facebook of Twitter. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Decathlon.