Telefoonnummer de Bijenkorf

Wil jij het telefoonnummer van vestiging de Bijenkorf? Aan de hand van deze websiteontdek je direct de contactgegevens van de klantenservice. Deze aanbieder is bereikbaar op een aantal wijzes: via de telefoon, per mail, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Mail of post is niet de snelste optie. Direct een de Bijenkorf assistent nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: de Bijenkorf
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Wat volgt is alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer PLUS.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van de Bijenkorf

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Hiervoor bezoek je de de Bijenkorf Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een de Bijenkorf storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Energiedirect.nl.

De bereikbaarheid van de Bijenkorf?

De telefonische bereikbaarheid van de Bijenkorf kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Doorgaans heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Waarom? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is een hoge reactietijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging de Bijenkorf.