Telefoonnummer DA

Wat is het telefoonnummer van vestiging DA? Via telefoonnummeropzoeken.nl vind je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op een aantal wijzes: met de telefoon, e-mail, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Meteen een DA klantenservice medewerker aan de lijn? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: DA
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Trekpleister.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van DA

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Voor zulke situaties is er de DA Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Per post
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een DA storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Innova.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van DA?

De bereikbaarheid van het bedrijf DA is niet altijd voldoende. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via sociale media als Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. Meestal ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging DA.