Telefoonnummer Coolblue

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Coolblue? Aan de hand van de nummerzoeker vind je snel en eenvoudig de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder is bereikbaar op verschillende manieren: via de telefoon, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Direct een Coolblue klantenservice medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Coolblue
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen via jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Intertoys.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Coolblue

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties bezoek je de Coolblue Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een Coolblue storing kan je lezen op de website. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Reggefiber.

Telefonische bereikbaarheid Coolblue?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Coolblue is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Het voordeel? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging Coolblue.