Telefoonnummer C&A

Wil jij het telefoonnummer van vestiging C&A? Dankzij de nummerzoeker tref je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen via onder andere: met de telefoon, via het contactformulier, via de post, of via social media. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Direct een C&A klantenservice medewerker spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het bovenste veld voer je in:C&A
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen met jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer ALDI.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van C&A

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Daarvoor is er de C&A Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een keuzemenu. Luister deze helemaal af. Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Alles over een C&A storing vind je op de website. Dit gaat ook op voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonboek Telesur.

De bereikbaarheid van C&A?

De bereikbaarheid van de organisatie C&A is niet altijd even goed. Met name ’s ochtends. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van sociale media als Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of een speciaal contactformulier raadplegen. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is een hoge reactietijd. In de regel ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging C&A.