Telefoonnummer Bruna

Wat is het telefoonnummer van vestiging Bruna? Geholpen door onze tool vind je snel en eenvoudig de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen via onder andere: via de telefoon, per mail, via de post, en social. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. Meteen een Bruna assistent aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: Bruna
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is een lijst met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Kijk uit: Vermijd 0907 telefoonnummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Zeeman.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Bruna

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? Hiervoor neem je contact op met de Bruna Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een handig keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een Bruna storing kan je lezen op de website. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek Truphone.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Bruna?

De bereikbaarheid van de organisatie Bruna is niet altijd voldoende. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Bruna.