Telefoonnummer BP

Wat is het telefoonnummer van vestiging BP? Via telefoonnummeropzoeken.nl bekijk je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken op een aantal wijzes: met de telefoon, per mail, schriftelijk (post), of via social media. Mail of post is alles behalve snel. À la minute een BP klantenservice medewerker aan de lijn? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. In het bovenste veld voer je in:BP
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Je vindt nu een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je via jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Wereldwinkel.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van BP

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Hiervoor bezoek je de BP Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Per post
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Zo kan je beter geholpen worden. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Meldingen over een BP storing kan je lezen op de site. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer GMAC Hypotheken.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van BP?

De bereikbaarheid van de organisatie BP is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging BP.