Telefoonnummer Boots

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Boots? Aan de hand van deze websitevind je gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je bereiken via diverse kanalen: telefonisch, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. À la minute een Boots medewerker nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Boots
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Het gevonden nummer kan je bellen door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Vermijd 0907 telefoonnummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Alphega apotheek.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Boots

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Daarvoor bezoek je de Boots Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Schriftelijk
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Alles over een Boots storing vind je op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Ditzo.

Telefonische bereikbaarheid Boots?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Boots is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is een lange responstijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging Boots.