Telefoonnummer Bol.com

Wat is het telefoonnummer van vestiging Bol.com? Dankzij onze tool vind je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: met de telefoon, per mail, schriftelijk (post), of via social media. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. À la minute een Bol.com assistent te woord staan? Kies dan voor bellen. Welk nummer? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Bol.com
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Je vindt nu alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je via een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Albert Heijn.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Bol.com

Wil je iets vragen aan deze vestiging? In dat geval bezoek je de Bol.com Klantenservice. Deze kan je bereiken op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Fax/brief
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Is er een storing? Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een Bol.com storing lees je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. vaak gestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonboek Lycamobile.

Telefonische bereikbaarheid Bol.com?

De bereikbaarheid van de organisatie Bol.com is niet altijd voldoende. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Wat je ook kunt doen is e-mail of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is een lange responstijd. Meestal ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging Bol.com.