Telefoonnummer Big Bazar

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Big Bazar? Geholpen door onze tool vind je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Deze onderneming is bereikbaar via onder andere: telefonisch, per mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. À la minute een Big Bazar klantenservice medewerker aan de lijn? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: Big Bazar
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Voor deze nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Zara.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Big Bazar

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties is er de Big Bazar Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Chat(bot)
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Big Bazar storing bekijk je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Sepa Green.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Big Bazar?

De bereikbaarheid van de organisatie Big Bazar is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is een hoge reactietijd. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging Big Bazar.