Telefoonnummer Beter Horen

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Beter Horen? Aan de hand van de nummerzoeker vind je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder is bereikbaar via diverse kanalen: telefonisch, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, of via social media. Mail of post neemt veel tijd in beslag. À la minute een Beter Horen assistent aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: Beter Horen
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Je vindt nu een overzicht met handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je via jouw vaste of mobiele telefoon. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Hubo.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Beter Horen

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Daarvoor bezoek je de Beter Horen Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Dit is nuttig. Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Informatie over een Beter Horen storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Aevitae.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Beter Horen?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Beter Horen kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. In de regel heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Waarom? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is een hoge reactietijd. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Beter Horen.