Telefoonnummer BENU Apotheek

Wat is het telefoonnummer van vestiging BENU Apotheek? Geholpen door onze tool tref je gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op verschillende manieren: telefonisch, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, of via social media. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. Meteen een BENU Apotheek personeelslid aan de lijn? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: BENU Apotheek
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen via vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer CECIL.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van BENU Apotheek

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? In dat geval neem je contact op met de BENU Apotheek Klantenservice. Deze kan je bereiken op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een BENU Apotheek storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer CZ Direct.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van BENU Apotheek?

De bereikbaarheid van het bedrijf BENU Apotheek is niet altijd voldoende. Vooral in de ochtend. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Meestal wordt je hier sneller te woord gestaan. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Waarom? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is een hoge reactietijd. Meestal ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging BENU Apotheek.