Telefoonnummer BCC

Wil jij het telefoonnummer van vestiging BCC? Aan de hand van telefoonnummeropzoeken.nl vind je direct de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je bereiken op verschillende manieren: door te bellen, via het contactformulier, schriftelijk (post), of via social media. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een BCC medewerker te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: BCC
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Voor deze nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Keurslager.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van BCC

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? In dat geval bezoek je de BCC Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een keuzemenu. Luister deze helemaal af. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een BCC storing bekijk je op de site. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Budget Energie.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van BCC?

De bereikbaarheid van het bedrijf BCC kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. Meestal krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging BCC.