Telefoonnummer Avia

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Avia? Dankzij de nummerzoeker vind je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je benaderen via diverse kanalen: telefonisch, e-mail, het schrijven van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Mail of post is niet de snelste optie. À la minute een Avia klantenservice medewerker spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: Avia
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Cigo.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Avia

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Voor zulke situaties bezoek je de Avia Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Zo kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een Avia storing vind je op de site. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Menzis zorg en inkomen.

Telefonische bereikbaarheid Avia?

De bereikbaarheid van het bedrijf Avia is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is een lange responstijd. Gewoonlijk krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Avia.