Telefoonnummer Amazon

Wat is het telefoonnummer van vestiging Amazon? Aan de hand van onze tool ontdek je direct de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: telefonisch, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via social media. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Meteen een Amazon personeelslid spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. In het bovenste veld voer je in:Amazon
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer JACK & JONES.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Amazon

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Daarvoor is er de Amazon Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een handig keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Amazon storing kan je lezen op de website. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Anker Rechtsbijstand.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Amazon?

De bereikbaarheid van de organisatie Amazon is niet altijd even goed. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Amazon.