Telefoonnummer ALDI

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging ALDI? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl tref je gemakkelijk de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen op een aantal wijzes: via de telefoon, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via social media. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een ALDI medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het bovenste veld voer je in:ALDI
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je met jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Etos.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van ALDI

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Daarvoor is er de ALDI Klantenservice. Deze kan je bereiken op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een ALDI storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Telfort.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van ALDI?

De bereikbaarheid (telefonische of online) ALDI kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is een hoge reactietijd. In de regel heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging ALDI.