Telefoonnummer Albert Heijn

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Albert Heijn? Aan de hand van de nummerzoeker vind je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen via onder andere: met de telefoon, per mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Meteen een Albert Heijn assistent spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Albert Heijn
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Kijk uit: Bel geen 0900 servicenummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Kruidvat.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Albert Heijn

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Voor zulke situaties neem je contact op met de Albert Heijn Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo kan het bedrijf jou beter helpen. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Meldingen over een Albert Heijn storing kan je lezen op de site. Hetzelfde geldt voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Mobicross.

De bereikbaarheid van Albert Heijn?

De bereikbaarheid van de organisatie Albert Heijn is niet altijd voldoende. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via Facebook of Twitter. In de regel heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Albert Heijn.