Telefoonnummer Aktiesport

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Aktiesport? Dankzij onze tool tref je direct belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via diverse kanalen: met de telefoon, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), en social. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. Meteen een Aktiesport personeelslid aan de lijn? Kies dan voor bellen. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Aktiesport
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen via een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Beter Horen.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Aktiesport

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval bezoek je de Aktiesport Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Online chat
  • Per post
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een Aktiesport storing kan je lezen op de site. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Aegon Bank.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Aktiesport?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Aktiesport is niet altijd voldoende. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Waarom? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is een lange responstijd. Meestal krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging Aktiesport.