Telefoonnummer Action

Wat is het telefoonnummer van vestiging Action? Geholpen door deze websitebekijk je meteen de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen op verschillende manieren: via de telefoon, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. À la minute een Action medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: Action
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu zoekresultaten met daarin telefoonnummers van het bedrijf

Het gevonden nummer kan je bellen via een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Lidl.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Action

Wil je iets vragen aan deze vestiging? In dat geval is er de Action Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Zo kan het bedrijf jou beter helpen. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een Action storing kan je lezen op de website. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Robin Mobile.

Telefonische bereikbaarheid Action?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Action kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via Facebook of Twitter. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of het invullen van het contactformulier. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Meestal heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Action.