Telefoonnummer Zurich

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Zurich? Geholpen door telefoonnummeropzoeken.nl tref je meteen de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder is bereikbaar op een aantal wijzes: telefonisch, per mail, schriftelijk (post), en social. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Meteen een Zurich personeelslid te woord staan? Kies dan voor bellen. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: Zurich
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar een overzicht met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je met vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Bol.com.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Zurich

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? In dat geval is er de Zurich Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Zurich storing vind je op de website. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Lebara.

De bereikbaarheid van Zurich?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Zurich is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans ben je het beste af door te bellen met het telefoonnummer van verzekeraar Zurich.