Telefoonnummer Zilveren Kruis Achmea

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Zilveren Kruis Achmea? Via deze websitetref je direct belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je benaderen via diverse kanalen: telefonisch, per mail, schriftelijk (post), of via social media. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Direct een Zilveren Kruis Achmea medewerker spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: Zilveren Kruis Achmea
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Je vindt nu zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer ZLM.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Zilveren Kruis Achmea

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de Zilveren Kruis Achmea Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een Zilveren Kruis Achmea storing vind je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. vaak gestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek Intercity Technology.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Zilveren Kruis Achmea?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Zilveren Kruis Achmea kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans krijg je hier rapper een reactie. Je kunt ook uitwijken naar een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is een lange responstijd. In de regel heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar Zilveren Kruis Achmea.