Telefoonnummer VVS

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar VVS? Via onze tool tref je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken via onder andere: door te bellen, e-mail, aan de hand van een brief, of via social media. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Vandaag nog een VVS medewerker spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: VVS
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je via een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer YouCare.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van VVS

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? In dat geval gebruik je de VVS Klantenservice. Deze kan je bereiken op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een VVS storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Galaxy Business Networks.

Telefonische bereikbaarheid VVS?

De bereikbaarheid van het bedrijf VVS is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via Facebook of Twitter. Doorgaans heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is een lange responstijd. Meestal heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar VVS.