Telefoonnummer Univé Verzekeringen

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Univé Verzekeringen? Geholpen door onze tool tref je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken via diverse kanalen: via de telefoon, e-mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. Meteen een Univé Verzekeringen assistent nodig? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: Univé Verzekeringen
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Het gevonden nummer kan je bellen met jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Verzekeruzelf.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Univé Verzekeringen

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? In dat geval gebruik je de Univé Verzekeringen Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een Univé Verzekeringen storing vind je op de site. Hetzelfde geldt voor vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Dirk Mobiel.

De bereikbaarheid van Univé Verzekeringen?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Univé Verzekeringen is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is een hoge reactietijd. Meestal zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar Univé Verzekeringen.