Telefoonnummer United Consumers Verzekeringen

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar United Consumers Verzekeringen? Aan de hand van de nummerzoeker ontdek je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen op verschillende manieren: via de telefoon, per mail, schriftelijk (post), of via social media. Een vraag stellen via de mail of post is alles behalve snel. À la minute een United Consumers Verzekeringen medewerker aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: United Consumers Verzekeringen
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Klik op de paarse knop. Je vindt nu een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je via een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Univé.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van United Consumers Verzekeringen

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? In dat geval neem je contact op met de United Consumers Verzekeringen Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een United Consumers Verzekeringen storing kan je lezen op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonboek Deka Mobiel.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van United Consumers Verzekeringen?

De bereikbaarheid van de organisatie United Consumers Verzekeringen is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Waarom? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is een lange responstijd. Gewoonlijk ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar United Consumers Verzekeringen.