Telefoonnummer Unigarant

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar Unigarant? Geholpen door onze tool vind je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: door te bellen, door het sturen van een mail, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een Unigarant personeelslid nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: Unigarant
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je met jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer United Consumers.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Unigarant

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de Unigarant Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Schriftelijk
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een Unigarant storing kan je lezen op de site. Hetzelfde geldt voor vaak gestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonboek Dean One.

Telefonische bereikbaarheid Unigarant?

De bereikbaarheid van de organisatie Unigarant kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. In de regel heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is een lange responstijd. Meestal ben je het beste af door te bellen met het telefoonnummer van verzekeraar Unigarant.