Telefoonnummer Turien & Co

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar Turien & Co? Aan de hand van de nummerzoeker vind je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je bereiken via onder andere: telefonisch, e-mail, schriftelijk (post), en social. Contact zoeken per mail of post is alles behalve snel. Vandaag nog een Turien & Co assistent aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: Turien & Co
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Unigarant.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Turien & Co

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor neem je contact op met de Turien & Co Klantenservice. Deze kan je bereiken op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Meldingen over een Turien & Co storing lees je op de site van de aanbieder. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Cargofone.

Telefonische bereikbaarheid Turien & Co?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Turien & Co kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Later op de middag heb je meer kans. Of maak gebruik van sociale media als Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is e-mail of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Turien & Co.