Telefoonnummer Stad Rotterdam

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar Stad Rotterdam? Via onze tool ontdek je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar op verschillende manieren: telefonisch, via het contactformulier, aan de hand van een brief, of via social media. Mail of post duurt vaak erg lang. Direct een Stad Rotterdam personeelslid te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Stad Rotterdam
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Kijk uit: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Trias.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Stad Rotterdam

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? In dat geval gebruik je de Stad Rotterdam Klantenservice. Deze kan je bereiken op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Sociale media

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Stad Rotterdam storing kan je lezen op de site. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Bliep.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Stad Rotterdam?

De bereikbaarheid van het bedrijf Stad Rotterdam is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via Facebook of Twitter. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Waar je wel rekening mee moet houden is een hoge reactietijd. Gewoonlijk krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar Stad Rotterdam.