Telefoonnummer Stad Holland

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Stad Holland? Via onze tool tref je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen op een aantal wijzes: telefonisch, per mail, het schrijven van een brief, en social. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Direct een Stad Holland assistent te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: Stad Holland
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is alle gevonden handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met vaste lijn maar ook mobiel. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Stad Rotterdam.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Stad Holland

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor bezoek je de Stad Holland Klantenservice. Deze kan je bereiken op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Online chat
  • Fax/brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een Stad Holland storing vind je op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek BEN.

De bereikbaarheid van Stad Holland?

De bereikbaarheid van het bedrijf Stad Holland kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel zijn ze hier veel vlugger. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar Stad Holland.