Telefoonnummer REAAL

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar REAAL? Via de nummerzoeker vind je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op verschillende manieren: met de telefoon, e-mail, het schrijven van een brief, of via social media. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Direct een REAAL personeelslid aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: REAAL
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met actuele telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen via jouw mobiele en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Rialto.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van REAAL

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de REAAL Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Meldingen over een REAAL storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer MCD.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van REAAL?

De telefonische bereikbaarheid van REAAL kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar REAAL.