Telefoonnummer Proteq

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar Proteq? Geholpen door telefoonnummeropzoeken.nl vind je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je benaderen via diverse kanalen: telefonisch, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Direct een Proteq assistent te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Proteq
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin telefoonnummers van het bedrijf

Het gros van de nummers kan je bellen via jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Tip: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor zulke nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer REAAL.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Proteq

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de Proteq Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zo kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een Proteq storing lees je op de website. Hetzelfde geldt voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Boni.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Proteq?

De telefonische bereikbaarheid van Proteq is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is een hoge reactietijd. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar Proteq.