Telefoonnummer Polis Direct

Op zoek naar het telefoonnummer van verzekeraar Polis Direct? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl ontdek je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Deze onderneming kan je bereiken via onder andere: met de telefoon, e-mail, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Meteen een Polis Direct personeelslid nodig? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe dat werkt? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: Polis Direct
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Let op: Vermijd 0907 telefoonnummers. Daarvoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Pro Life.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Polis Direct

Heb je vragen of een klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor is er de Polis Direct Klantenservice. Deze kan je bereiken op een manier die jou schikt:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een Polis Direct storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Pets Place.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Polis Direct?

De bereikbaarheid van het bedrijf Polis Direct kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via sociale media als Facebook. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. In de regel ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Polis Direct.