Telefoonnummer PNOzorg

Wil jij het telefoonnummer van verzekeraar PNOzorg? Aan de hand van onze tool vind je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen via diverse kanalen: door te bellen, per mail, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een PNOzorg medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: PNOzorg
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen via jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Polis Direct.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van PNOzorg

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Voor zulke situaties gebruik je de PNOzorg Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Schriftelijk
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Is er een storing? Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Informatie over een PNOzorg storing lees je op de site van de aanbieder. Hetzelfde geldt voor vaak gestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer De Hypotheekshop.

Telefonische bereikbaarheid PNOzorg?

De bereikbaarheid (telefonische of online) PNOzorg is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. In de regel heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is een hoge reactietijd. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar PNOzorg.