Telefoonnummer OVZ

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar OVZ? Aan de hand van onze tool tref je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: door te bellen, e-mail, schriftelijk (post), en social. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Meteen een OVZ assistent te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: OVZ
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van jouw vaste of mobiele telefoon. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer OZF.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van OVZ

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? In dat geval gebruik je de OVZ Klantenservice. Deze kan je bereiken op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Alles over een OVZ storing bekijk je op de site. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Univé.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van OVZ?

De telefonische bereikbaarheid van OVZ is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is e-mail of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je niet direct een antwoord krijgt. In de regel zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van verzekeraar OVZ.