Telefoonnummer ONVZ

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar ONVZ? Geholpen door de nummerzoeker bekijk je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar via onder andere: telefonisch, e-mail, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een ONVZ personeelslid spreken? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: ONVZ
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu een overzicht met handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je via een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer OVZ.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van ONVZ

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? Hiervoor neem je contact op met de ONVZ Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een ONVZ storing lees je op de website. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Tamoil.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van ONVZ?

De bereikbaarheid van de organisatie ONVZ is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van sociale media als Facebook. In de regel heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is een hoge reactietijd. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar ONVZ.