Telefoonnummer onna-onna

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar onna-onna? Via de nummerzoeker bekijk je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar via onder andere: door te bellen, e-mail, het schrijven van een brief, of via social media. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een onna-onna medewerker aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: onna-onna
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer ONVZ.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van onna-onna

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? Voor zulke situaties is er de onna-onna Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Online chat
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Meldingen over een onna-onna storing vind je op de site van de aanbieder. Hetzelfde geldt voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Randstad.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van onna-onna?

De telefonische bereikbaarheid van onna-onna is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar onna-onna.