Telefoonnummer OHRA

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar OHRA? Via onze tool vind je gemakkelijk de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze organisatie kan je bereiken op verschillende manieren: door te bellen, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), en social. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Direct een OHRA personeelslid aan de lijn? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: OHRA
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je met vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer onna-onna.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van OHRA

Een opmerking of vraag bestemd voor deze verzekeraar? In dat geval gebruik je de OHRA Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier kan je beter geholpen worden. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een OHRA storing lees je op de website. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer AutoCrew.

De bereikbaarheid van OHRA?

De bereikbaarheid van het bedrijf OHRA kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is een lange responstijd. In de regel heb je het snelste een reactie door contact te zoeken via het telefoonnummer van verzekeraar OHRA.